Websites

WEBSITES

Het hebben van een website is een sterke marketingtool omdat een website als het online visitekaartje van uw bedrijf fungeert. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de wensen van uw potentiële klanten:

wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig om verder contact met het bedrijf te maken en om over te gaan op aanschaf van uw product of dienst?

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u hier graag meer over onze werkwijze onder het genot van een kopje koffie :)

Nu tijdelijk gereduceerd, de genoemde prijs is excl.btw.

home_interactive_offer_list_2

WEBSITE USABILITY

Website usability bepaalt voor een groot deel de succes van uw website. Daarom ontwikkelen wij professionele websites die niet alleen aan uw wensen voldoen, maar ook aan de verwachtingen van uw potentiële klanten. .

home_interactive_offer_list_1

RESPONSIVE WEBDESIGN

Voor maximaal online resultaat is het aan te raden om uw website te optimaliseren voor gebruik op zowel desktop, tablet, als smartphone. Onze responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt.

Vraag een offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten én wilt u een persoonlijke offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw huidige situatie, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ons streven is om u binnen één werkdag terug te bellen.

Uw Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bedrijfsnaam en e.v.t. opmerkingen of verzoeken