DIENSTEN

Full-Service Branding Agency

Kinetisch helpt haar opdrachtgevers met het bouwen van sterke merken. Of het nu gaat om een eenmalige korte opdracht of een langer durend traject: Kinetisch blijft betrokken, en wij streven naar het leveren van maatwerk. Elk merk is immers uniek! We onderscheiden onze diensten in twee divisies genaamd Kinetisch Think & Design zodat wij met u kunnen werken vanuit de strategie en het concept naar de uitvoering.

Kinetisch Think

home_interactive_offer_list_3

Branding

Elke onderneming heeft al een brand, zelfs als de onderneming die niet als zodanig beschouwt. Uw (potentiële) klanten hebben al een beeld van wat uw onderneming voor hen betekent. Met behulp van een brand kunt u simpelweg uw boodschap effectiever overbrengen, zodat ze onmiddellijk uw onderneming associëren met hun vereisten. Een brand stimuleert klantenbinding, uw klanten blijven dus loyaal omdat zij zich verbonden en vertrouwd voelen met uw brand. Het bouwen van een merk helpt klanten bij hun besluitvorming, het creëert een indruk van wat ze gaan kopen voordat ze het kopen.

home_interactive_offer_list_3

Target marketing

Hoewel ondernemers soms de neiging hebben om iedereen als hun doelgroep te zijn, blijkt dit niet de meest succesvolle manier te zijn. Als u uw klanten niet gericht benadert, vindt er geen klantenbinding plaats. Er zijn manieren om uw specifieke doelgroep te bereiken en deze aan uw merk te binden.

home_interactive_offer_list_3

Positionering

Bij het proces van positionering wordt de toegevoegde waarde van uw bedrijf bepaald en vertaald naar een duidelijke boodschap. Wat onderscheidt uw bedrijf van dat van uw concurrenten? Wij vatten dit samen in een duidelijk verhaal (corporate story) dat duidelijk maakt waarom klanten voor uw bedrijf moeten kiezen.

Kinetisch Design

home_interactive_offer_list_1

Huisstijl

Een vanzelfsprekende huisstijl is uiterst belangrijk voor uw bedrijf. Het is de manier om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten. Een sterke bedrijfsidentiteit maakt uw bedrijf herkenbaar voor de doelgroep die u voor ogen hebt. Kies voor een huisstijl die uitspreekt waar uw bedrijf voor staat. Samen komen wij tot een huisstijl die past bij uw merk, boodschap en (gewenste) uitstraling. Hierbij worden een logo, visitekaartje en brochure voor u ontworpen.

home_interactive_offer_list_1

Bedrijfsstyling

U hebt een fantastisch bedrijf waar u als ondernemer helemaal in gelooft. Maar hoe zorgt u ervoor dat (potentiële) klanten zien en ervaren wat u voor ogen hebt? Kinetisch helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsuitstraling, waardoor al uw (potentiële) klanten een wow-experience meemaken zodra deze in contact komen met uw bedrijf. Het resultaat hiervan is dat klanten terugkomen en meer besteden.

home_interactive_offer_list_1

Websites

Het hebben van een website is een sterke marketingtool omdat een website als het online visitekaartje van uw bedrijf fungeert. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de wensen van uw potentiële klanten: wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig om verder contact met het bedrijf te maken en om over te gaan op aanschaf van uw product of dienst?