DIENSTEN

Full service Branding Agency

Kinetisch helpt haar opdrachtgevers met het bouwen van sterke merken. Of het nu gaat om een eenmalige korte opdracht of een langer durend traject: Kinetisch blijft betrokken, en wij streven naar het leveren van maatwerk. Elk merk is immers uniek! We onderscheiden onze diensten in twee divisies genaamd KINETISCH THINK & DESIGN zodat wij met u kunnen werken vanuit de strategie, concept naar de uitvoering.

Kinetisch think

Branding

Branding

Elke onderneming heeft al een brand, zelfs als de onderneming die niet als zodanig beschouwt. Uw (potentiële) klanten hebben al een beeld van wat uw onderneming voor hen betekent. Met behulp van een brand kunt u simpelweg uw boodschap effectiever overbrengen, zodat ze onmiddellijk uw onderneming associëren met hun vereisten. Een brand stimuleert klantenbinding, uw klanten blijven dus loyaal omdat zij zich verbonden en vertrouwd voelen met uw brand. Het bouwen van een merk helpt klanten bij hun besluitvorming, het creëert een indruk van wat ze gaan kopen voordat ze het kopen.

Target marketing

Target marketing

Ondernemers hebben de neiging om iedereen te zien als hun doelgroep: "Hoe meer hengels ik uithang, des te groter de kans dat een goede vis bijt." Toch blijkt dit niet de meest succesvolle manier te zijn. Hoe mooi zou het zijn als de vis op uw hengel afkwam omdat u hem voert wat bij hem past en waar hij naar verlangt? Er zijn manieren om dit gewenste effect te creëren. Bent u benieuwd hoe? Neem dan contact met ons op.

Positionering

Positionering

WORDT GEUPDATE

Kinetisch design

Huisstijl

Huisstijl

Een vanzelf sprekende huisstijl is uiterst belangrijk voor uw bedrijf. Het is de manier om uw bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten. Een sterkte bedrijfsidentiteit maakt uw bedrijf herkenbaar voor de doelgroep die u voor ogen hebt. Kies voor een huisstijl die uitspreekt waar uw bedrijf voor staat. Samen bedenken wij een huisstijl die past bij juw merk, boodschap en (gewenste) uitstraling. Logo, visitekaartje, brochure etc.

Bedrijfsstyling

Bedrijfsstyling

U hebt een fantastisch bedrijf waar u als ondernemer helemaal in gelooft. Maar hoe zorgt u ervoor dat (potentiële) klanten zien en ervaren wat u voor ogen hebt? Kinetisch helpt u bij het verbeteren van uw bedrijfsuitstraling, waardoor al uw (potentiële) klanten een wow-experience meemaken zodra deze in contact komen met uw bedrijf. Het resultaat hiervan is dat klanten terugkomen en meer besteden..

Websites

Websites

Het hebben van een website is een sterke marketingtool omdat een website als het online visitekaartje van uw bedrijf fungeert. Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de wensen van uw potentiële klanten: wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig om verder contact met het bedrijf te maken en om over te gaan op aanschaf van uw product of dienst?

Kinetisch prijzen

Positionering €65 p.u. Wat onderscheid uw bedrijf van uw concurrenten? Door de toegevoegde waarde van uw bedrijf te bepalen en die te vertalen naar een duidelijke boodschap. Wij omvatten dit in een duidelijke verhaal (corporate story) dit verhaal maakt duidelijk waarom klanten voor uw bedrijf moeten kiezen.

Huisstijl €385 Kies voor een huisstijl die uitspreekt waar uw bedrijf voor staat. Samen bedenken wij een huisstijl die past bij uw merk, boodschap en (gewenste) uitstraling. Bestaande uit: Analyse, logo, typografie en visitekaartje Komt in de vorm van een huisstijl boek .pdf

Losse werkzaamheden

Logo € 150/ 250 Visitekaartje opmaak € 75/125 Website € 560/650

Tekst Redigeren € 40 p.u Tekst productie € 60 p.u Consult € 65 p.u

Website basis € 560 Het online visitekaartje van je bedrijf, wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de wensen van uw potentiële klanten, wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig? Om verdere contact met het bedrijf te maken en om over te gaan op aanschaf van je product of dienst. Bestaande uit: advies, design, programmeren

Starters pakket € 535* Merkstrategie, positionering en huisstijl Belofte: “Een huisstijl die voor uw bedrijf/ merk spreekt ” Bestaande uit: Corporate story, advies, logo en visitekaartje

Starters online pakket € 1200* Merkstrategie, positionering, basiswebsite en huisstijl Belofte: “ Versterkt uw zichtbaarheid online” Bestaande uit: Corporate story, advies, logo en visitekaartje, webdesign en SEO + webtekst redigeren € 40 p. pagina

*Wij kunnen ook een offerte samenstellen afhankelijk van uw bedrijfscapaciteit en behoeften.

Vraag een offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten én wilt u een persoonlijke offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw huidige situatie, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Ons streven is om u binnen één werkdag terug te bellen.

Uw Naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bedrijfsnaam en e.v.t. opmerkingen of verzoeken